Sveučilište u Zagrebu Fakultet strojarstva i brodogradnje
Citirajte ovaj rad
Štefan, M. (2020). Utjecaj parametara elektrokemijskog nagrizanja na promjenu hrapavosti površine Ti legura (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:444486
Štefan, Martin. "Utjecaj parametara elektrokemijskog nagrizanja na promjenu hrapavosti površine Ti legura." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:444486
Štefan, Martin. "Utjecaj parametara elektrokemijskog nagrizanja na promjenu hrapavosti površine Ti legura." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:444486
Štefan, M. (2020). 'Utjecaj parametara elektrokemijskog nagrizanja na promjenu hrapavosti površine Ti legura', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:444486
Štefan M. Utjecaj parametara elektrokemijskog nagrizanja na promjenu hrapavosti površine Ti legura [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2020 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:444486
M. Štefan, "Utjecaj parametara elektrokemijskog nagrizanja na promjenu hrapavosti površine Ti legura", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:444486