diplomski rad
Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode

Rukavina, Siniša
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet strojarstva i brodogradnje

Citirajte ovaj rad

Rukavina, S. (2008). Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689

Rukavina, Siniša. "Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689

Rukavina, Siniša. "Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689

Rukavina, S. (2008). 'Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689

Rukavina S. Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2008 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689

S. Rukavina, "Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.