završni rad
Linija za pripremu voćne baze torte

Ibrahimović, Edib
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet strojarstva i brodogradnje

Citirajte ovaj rad

Ibrahimović, E. (2017). Linija za pripremu voćne baze torte (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:635601

Ibrahimović, Edib. "Linija za pripremu voćne baze torte." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:635601

Ibrahimović, Edib. "Linija za pripremu voćne baze torte." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:635601

Ibrahimović, E. (2017). 'Linija za pripremu voćne baze torte', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 26.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:635601

Ibrahimović E. Linija za pripremu voćne baze torte [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2017 [pristupljeno 26.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:635601

E. Ibrahimović, "Linija za pripremu voćne baze torte", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:635601

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.