Sveučilište u Zagrebu Fakultet strojarstva i brodogradnje
Citirajte ovaj rad
Rukavina, S. (2008). Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689
Rukavina, Siniša. "Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689
Rukavina, Siniša. "Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689
Rukavina, S. (2008). 'Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689
Rukavina S. Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2008 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689
S. Rukavina, "Projektiranje niskotemperaturnih komora za duboko smrznute prehrambene proizvode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:125689