Rad dostupan nakon 2020-07-03
diplomski rad
Primjena višektiretijalnog optimiranja pri odabiru načina izrade zupčanika

Antonio Margarin (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet strojarstva i brodogradnje
Citirajte ovaj rad

Margarin, A. (2018). Primjena višektiretijalnog optimiranja pri odabiru načina izrade zupčanika (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:678183

Margarin, Antonio. "Primjena višektiretijalnog optimiranja pri odabiru načina izrade zupčanika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:678183

Margarin, Antonio. "Primjena višektiretijalnog optimiranja pri odabiru načina izrade zupčanika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:678183

Margarin, A. (2018). 'Primjena višektiretijalnog optimiranja pri odabiru načina izrade zupčanika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 23.02.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:678183

Margarin A. Primjena višektiretijalnog optimiranja pri odabiru načina izrade zupčanika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2018 [pristupljeno 23.02.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:678183

A. Margarin, "Primjena višektiretijalnog optimiranja pri odabiru načina izrade zupčanika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:678183

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.