prikaz prve stranice dokumenta Analiza čvrstoće zida od aluminijske legure 6063 načinjenog aditivnom proizvodnjom električnim lukom i žicom
Rad dostupan nakon 2026-12-05
diplomski rad
Analiza čvrstoće zida od aluminijske legure 6063 načinjenog aditivnom proizvodnjom električnim lukom i žicom

Čuček, Matej
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet strojarstva i brodogradnje

Citirajte ovaj rad

Čuček, M. (2024). Analiza čvrstoće zida od aluminijske legure 6063 načinjenog aditivnom proizvodnjom električnim lukom i žicom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:617922

Čuček, Matej. "Analiza čvrstoće zida od aluminijske legure 6063 načinjenog aditivnom proizvodnjom električnim lukom i žicom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:617922

Čuček, Matej. "Analiza čvrstoće zida od aluminijske legure 6063 načinjenog aditivnom proizvodnjom električnim lukom i žicom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:617922

Čuček, M. (2024). 'Analiza čvrstoće zida od aluminijske legure 6063 načinjenog aditivnom proizvodnjom električnim lukom i žicom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 27.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:617922

Čuček M. Analiza čvrstoće zida od aluminijske legure 6063 načinjenog aditivnom proizvodnjom električnim lukom i žicom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2024 [pristupljeno 27.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:617922

M. Čuček, "Analiza čvrstoće zida od aluminijske legure 6063 načinjenog aditivnom proizvodnjom električnim lukom i žicom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:617922

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.