diplomski rad
Utjecaj usitnjavanja zrna al legure na svojstva odljevaka

Vidović, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet strojarstva i brodogradnje

Citirajte ovaj rad

Vidović, I. (2016). Utjecaj usitnjavanja zrna al legure na svojstva odljevaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:607574

Vidović, Ivan. "Utjecaj usitnjavanja zrna al legure na svojstva odljevaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:607574

Vidović, Ivan. "Utjecaj usitnjavanja zrna al legure na svojstva odljevaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:607574

Vidović, I. (2016). 'Utjecaj usitnjavanja zrna al legure na svojstva odljevaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:607574

Vidović I. Utjecaj usitnjavanja zrna al legure na svojstva odljevaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:607574

I. Vidović, "Utjecaj usitnjavanja zrna al legure na svojstva odljevaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:607574

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.